Menu Sluiten

Keukenmengkranen

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Uw premiummerk voor badkamer en keuken

hansgrohe. Meet the beauty of water.

Modern design en kwaliteitsvolle producten

Als u van mooi design in de badkamer en keuken houdt en als uitstekende kwaliteit belangrijk voor u is, dan zit u goed op deze website. Premium producten voor douche, badkamer en keuken vindt u bij hansgrohe in overvloed. Welke passen bij u? Leer ons assortiment kennen: mengkranen voor lavabo, douche en bad; douches zoals handdouches en hoofddouches, Showerpipes en douchesystemen; keukenproducten zoals keukenmengkranen, keukenspoeltafels en combinaties van spoeltafel en mengkraan.

Producten vinden: mengkranen voor badkamer en keuken

Laat u meeslepen door onze passie voor water! Wij van hansgrohe doen er alles aan om uw contact met water mooier en sensueler te maken. Want wij weten hoe graag men doucht, baadt of afwast, als emotioneel design oog en lichaam streelt, goed in de hand ligt en de zintuigen verwent. Om ervoor te zorgen dat aan de lavabo alles perfect bij elkaar past, heeft hansgrohe meer dan 12.000 combinaties van mengkranen en wastafels getest. Innovatieve technologieën zoals CoolStart en EcoSmart helpen uw water- en energiefactuur te verlagen zonder comfortverlies

Van doucheplezier genieten: regendouche, handdouche en moderne bedieningen

‘Made by Hansgrohe’ betekent ook ‘Designed for Life’. Met Duitse ingenieurskunst en oog voor detail ontwikkelen wij al bijna 120 jaar innovatieve producten, technologieën en functies – met een lange levensduur, zelfs als ze sterk worden belast. Slimme ideeën maken het verschil! Ontdek het zelf, bijvoorbeeld met de hansgrohe Select technologie.

Badkamer en keuken goed plannen: laat u inspireren en helpen

Op de hansgrohe website vindt u trends en creatieve ideeën voor de inrichting van uw badkamer en keuken. Met onze online informatie, mobiele tools of downloadbare catalogi willen wij u inspireren en helpen bij de planning. Goed om weten: ook na de aankoop blijven wij een betrouwbare partner voor u – als het om hulp, service, garantie of onderdelen gaat.

01076770107677

Meer info

tags: Badkamerkranen – Keukenmengkranen – Keukenspoelbakken – Lavabokranen – Regendouche – 

Wenst u meer info over keukenmengkranen kijk dan vlug op https://www.hansgrohe.be/nl | Keukenkranen

Robinetterie | Keukenspoeltafel | Robbineterie De Cuisine | Thermostaat | Robinets Thermostatique | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Keukenmengkranen

menu hvac show hide submenu item.name cool show hide submenu item.name storage show hide submenu item.name food show hide submenu item.name aqua show hide submenu item.name concept show hide submenu item.name hardware show hide submenu item.name promoties outlet over ons nieuws merken algemene voorwaarden sitemap vacatures contact installatiematerialen en toebehoren voor hvac koeling grootkeuken en intralogistiek infolinum.eu nl nl fr en de partner login partner login partner id paswoord ingelogd blijven inloggen paswoord vergeten klik hier voordelen voor geregistreerde partners eenvoudig en snel bestellen beheren van uw gegevens raadplegen van uw bestellingen bestellijsten bewaren vooraleer te bestellen uw favorieten.

home loodgieter sanitair badkamerrenovatie epdm dakgoten staande naad contact more badkamerrenovatie en innovatie bij verbouwingen is doorgaans het vernieuwen van de badkamer een topprioriteit. De motieven daartoe zijn het eigentijds maken van de badkamer bijvoorbeeld door het bad te vervangen keukenmengkranen gespecialiseerde bedrijven door een douche of inloopdouche kenmerken antislip naadloze wanden keuze uit verschillende afmetingen kleuren afwerkingen prijsklassen deze tevens zuiniger maken bijvoorbeeld door de boiler dichterbij te brengen te vervangen door een zonneboiler de buizen te isolerenhellip het efficieumlnter organiseren van het geheel door de layout te herzien of door gebruik van ander materiaal bijvoorbeel.

Vragen over Keukenmengkranen

infobroothaerts.be facebookinstagram home fotos moderne keukens landelijke keukens maatkasten woonkamer badkamermeubelen maatkasten berging merken promoties onderhoud service materialen over ons contact onderhoudhome onderhoud onderhoud van uw toestellen en materiaal niet alleen uw wagen heeft regelmatig nood aan onderhoud. Denk er ook aan om uw inbouwapparatuur werkblad en kasten regelmatig een onderhoudsbeurt te geven Ons voorstel over keukenmengkranen Hieronder enkele tips. Onderhoud en reiniging van keukenmengkranen https www.hansgrohe.be nl keuken advies spoeltafelenkraanschoonmaken ontkalken van stoomoven of koffiemachine regelmatig ontkalken van uw toestel bevordert de levensduur. M roestvrijstaal reiniger verwijdert vuil vet en vingerafdrukken streeploos en laat een beschermende laag achter.ook geschikt voor chroom aluminium koper en kunststof. Crystal clean spray inzetbaar voor het dagelijks onderhouden van keukenwerkbladen glas inox chroom kunststof ceramische kookplaat voor het dagelijks verwijderen van lic.