Menu Sluiten

Water Besparen

GROHE is `s werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit negen vestigingen produceren we sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

GROHE is ‘s werelds marktleider in de sanitairbranche

Vanuit negen vestigingen produceren we sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt. Onze kernwaarden kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid dragen wij hoog in het vaandel om je overal en altijd “Pure Freude an Wasser” te bieden.

GROHE voor je badkamer

Designs dat bij je past. Van kranen en douchesystemen tot douche-wc”s en keramiek – geniet van een perfecte ervaring met GROHE. (meer info)

GROHE voor uw keuken

Welkom bij het slimste productportfolio in de branche, waar keukenkranen, watersystemen en consumentgerichte functies worden gecombineerd met een uitstekend ontwerp. Geniet van de ultieme GROHE keukenervaring. (meer info)

GROHE SENSE – De slimme watersensor

GROHE Sense detecteert de aanwezigheid van water, controleert de temperatuur en vochtigheid en meldt problemen meteen, voordat ze tot iets ergers kunnen leiden. (meer info)

Onze kernwaarden

Kwaliteit, Technologie, Design en Duurzaamheid. Vierfundamentele pijlers. We leggen de lat extreem hoog zodat je altijd hetverschil kunt voelen wanneer je een GROHE kraan of douche gebruikt.

GROHE vind je inmiddels in meer dan 130 landen wereldwijd.

01076580107658

Meer info

tags: Badkamer Designtrends – Complete Badkameroplossingen – Douchesystemen – Keuken Accessoires – Keuken Designtrends – 

Wenst u meer info over water besparen kijk dan vlug op https://www.grohe.be/nl_be/ | waterbesparing

Keuken Accessoires | Badkamer accessoires | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Water besparen

home activiteiten dakrenovatie badkamer renovatie barrierevrije badkamers energiezuinig wonen nieuws jobs maak een afspraak email tel energiezuinig wonen energiezuinig verwarmen algemene woningtechnieken die u cht doen besparen op energie. Van dakisolatie en ventilatie tot sanitair regenwaterrecuperatie verwarming met zonnepanelen en energetische totaalrenovaties. Energiezuinig verwarmen geld besparen wist u dat ongeveer van uw energieverbruik naar verwarming gaat indien u cht wil besparen op energie kunt u de verwarmingsknop terugdraaien en een dikkere trui aantrekken. Gelukkig heeft u ook andere opties. Uw verwarmingsinstallatie onder de loep nemen bijvoorbeeld. Meestal hebben oudere installaties een lager rendement. En dat vertaalt zich in een hoger energiev.

populaire projecten badkamerrenovatie dakwerken gevelwerken gyprocwerken keukenrenovatie pleisterwerken ramen en deuren renovatiewerken schilderwerken vochtbestrijding vochtbestrijders vinden en vergelijken start nu gratis amp vrijblijvend vochtbestrijding slechte geur in huis terugkerende luchtweginfecties schimmel op de muur in de kelder of plekken op het behang dit wordt allemaal veroorzaakt door vocht in huis water besparen specialisten Gelukkig is er voor elk probleem een oplossing. Op deze pagina kom je er alles over te weten. Van de oorzaken van vocht tot efficinte vochtbestrijding. Start gratis offerteaanvraag door gratis offertes aan te vragen kan je tot wel besparen waar wacht je nog op inhoud van deze pagina . Waarom vochtbestrijding . Welk.

Sterke info over Water besparen

skip to content ontvangst diensten verkoop a propos infotheque faq rgpd energie advies downloaden news contact fr nl energieadvies energieadvieswebdevimust.bet aquatel helpt u om energie te besparen. Aquatel is al meer dan jaar een toonaangevende leverancier van energiediensten op de markt en helpt u om rationeel en dus zuinig om te gaan met energie en water. Onze missie opwarming van de aarde gaat iedereen aan. Aquatel is van mening dat we allemaal ons energieverbruik moeten beheersen en tevens ook besparen op de hoge kosten van warmte en waterverbruik voor eigenaren beheerders en bewoners van onroerend goed. Om ons energieverbruik te beheersen moeten we het beheersen. Krijg dankzij onze energiemeters de controle over uw verbruik terug meet en beheer uw uitgaven nauwkeurig en pas uw gedrag aan om uw energierekening te verlagen De verkoopwaarde van water besparen tips en trucs we raden u aan om onderstaande eenvoudige maatregelen te nemen om uw energieverbruik te verminderen gecontroleerd energieverbruik .